ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سیزها علاوه بر زیبا کردن سفره باعث تحریک اشتها می شود و با دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت بسیار مفید است.
گیاهان معطر:سبزی های معطر یا اساسن دار مانند نعناع ریحان مرزه و ... در چهار خاصیت مشترک هستند: ضد نفخ ضد درد ضد اسپاسم و ضد میکروب.اما جدای از این خواص مشترک هرکدام ویژگی های خاص خودشان را دارند:
1. تره:تاحدی قادر است بیماری آسم را تسکین دهد.درجلوگیری از بروز بیماری های قلبی نقش دارد و برای بهبود بواسیر هم بکار می رود.با افزودن تره به غذاهایی مانند گوشت و ماهی می توان بوی بد آنها را کاهش داد.
2.نعناع: از جمله خواص آن ضد تهوع و استفراغ ضد ویروس تبخال ضد خارش ضد تب باز کننده برونشیت و رفع احتقان صفرا آور و خارج کننده سموم بدن ضد درد و مسکن بودن از جمله خواص نعناع می باشد.
3. جعفری: کاهش دهنده اسید اوریک بوده و در پایین آوردن فشار خون نیز مفید شناخته شده است بنا بر این مصرف آن به میانسالان توصیه می شود.به علاوه منبع ویتامین های C و بتاکاروتن است و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم دارد.
4.سیر: پیامبر (ص) : سیر بخورید و بدان درمان کنید چرا که درمان هفتاد درد است و حضرت به امام علی (ع) سفارش فرمودند: یا علی سیر بخور اگر نبود که من با فرشته هم سخن می شوم سیر می خوردم.
با سلام وخسته نباشیدلطفا وبلاگتون رو به روزفرماییددرغیراین صورت مکاتبه خواهد شد
با سلام با توجه به اینکه محل پژوهشسرا جابجا شده است و دبیرستان صدرا بدون هماهنگی کلاسهای این واحد را تصرف کرده اند (بصورت موقت) امکان ادامه فعالیت را عملا از ما سلب نموده است